A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA CARDURILOR DE TRANSPORT PENTRU ELEVI

A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA CARDURILOR DE TRANSPORT PENTRU ELEVI

De miercuri, 8 februarie, municipalitatea a început să distribuie școlilor cardurile de transport pentru elevi, odată cu primirea acestora de la operatorul local de transport.

Cu excepția școlilor “Academician Marin Voiculescu”, Nr. 7 și Nr. 10, pentru care operatorul de transport încă nu a emis cardurile, toate celelalte 14 unități școlare și-au primit cardurile solicitate în prima tranșă, mai exact 1834 carduri.

Solicitări de emitere a cardurilor au mai fost primite de la școli și ulterior primei tranșe, numărul acestora ajungând la 197. Atât acestea, cât și cele aferente celor trei școli rămase, în total 1309 carduri, vor fi predate școlilor săptămâna viitoare de către angajații Compartimentului Învățământ, Cultură-Sport din cadrul Primăriei, pe măsură ce vor fi emise de societatea Liber Trans.

Elevii unităților școlare din municipiu beneficiază de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun în baza HCL nr. 409/2016, dacă fac semestrial dovada prezenței la cursuri în procent de cel puțin 80%.

Ultima modificare: 10.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul UTILAJELE DE DESZĂPEZIRE ACȚIONEAZĂ PE URGENȚELE I ȘI II

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.